Nexe završio jedan od najvećih transfera u povijesti kluba. Stiže bivši prvak Europe

Foto: Epa

NEXE je dogovorio jedan od najvećih transfera u svojoj povijesti. Rukometni klub iz Našica je sve dogovorio s kapetanom Slovenije Jurom Dolenecom (35), koji će doći odmah nakon završetka Igara u Parizu. Ovaj sjajni srednji vanjski je od 2013. do 2017. igrao za Montpellier, a onda je prešao u Barcelonu s kojom je 2021. osvojio naslov prvaka Europe. 

Ugovor na jednu godinu

S reprezentacijom Slovenije ima svjetsku broncu iz 2017., kad je Slovenija u borbi za treće mjesto u posljednjih 15 minuta nadoknadila čak osam razlike minusa protiv Hrvatske i slavila nakon nestvarnog preokreta. Doznali smo da će Slovenac u Našicama imati mjesečnu plaću između 9 i 10 tisuća eura, a ugovor bi trebao potpisati na jednu godinu.

Nexe zatvorio kadrovsku križaljku

Momčadi iz Našica će se priključiti nakon Igara u Parizu, nakon kojih će dobiti nekoliko dana odmora prije dolaska u novu ekipu. Uz Doleneca bi u Nexe trebao doći i 26-godišnji Milac Grgić, koji je s Linzom osvojio naslov prvaka Austrije. Doznali smo da će s ta dva igrača kadrovska križaljka Nexea biti riješena za ovu sezonu. 

Podsjetimo, u Našice su već stigli Tin Lučin, Krešimir Kozina, Ibrahim Haseljić, Janek Klimkow, Aleksandar Cenić, Leon Vučko, Lucian Krajcar i Antun Šarić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.