Nezapamćen potez Torcide na Poljudu. Uoči utakmice dali obećanje i održali ga

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

HAJDUK je napravio veliki korak prema trećem pretkolu Konferencijske lige. U drugom pretkolu Hajduk je na krcatom Poljudu bez većih problema s 2:0 pobijedio HB Torshavn, klub s Farskih otoka. Golove za Hajduk su postigli Filip Uremović u 19. i Marko Livaja s bijele točke u 30. minuti. 

Može se reći da je jedan od igrača utakmice bila i Torcida. Naime, osim što su tijekom cijele utakmice glasno bodrili svoju momčad, a najvatreniji navijači Hajduka ovoga su puta pokazali da, kada žele, mogu interes kluba staviti ispred svoje ljubavi prema pirotehnici i ostalim kontroverznim navijačkim rekvizitima.

Pred početak su na sjeveru Poljuda uočeni transparenti okrenuti prema navijačima, a na njima je pisalo "Danas bez baklji". I zbilja, ne samo da nije bilo baklji, nego nije bilo ni dimnih bombi, topovskih udara, ništa. Nezapamćen je to potez navijača Hajduka koji su odlučili ovoga puta ostati suzdržani i spriječiti da UEFA dodatno kazni njihov klub, koji je u više navrata bio žrtva kazni upravo zbog pirotehnike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.