Ovo je Messi objavio nakon lude utakmice Argentine i Maroka na Olimpijskim igrama

Foto: EPA

LIONEL MESSI (37) oglasio se na Instagramu nakon kaotične utakmice Argentine i Maroka (1:2) odigrane na otvaranju nogometnog turnira u sklopu Olimpijskih igara. Po mnogima najbolji nogometaš ikad, koji ne nastupa za Argentinu na Igrama, napisao je "insolito", što znači "neobično".

Prekid je trajao dva sata

Maroko je bio na korak do pobjede kada je Argentina u 16. minuti sudačke nadoknade pogodila za 2:2, nakon čega je uslijedio kaos. U teren su ubačene brojne čaše i boce te još neki predmeti, a onda je među Argentince koji su slavili s tribina bačena i baklja. Nakon toga je nekolicina navijača Maroka uletjela na teren, a zaštitari su ih izbacili.

Ušla je na teren i policija kako bi zaštitila Argentince. Sudac Glenn Nyberg pozvao je igrače da odmah odu u svlačionicu, a na velikom je ekranu stadiona u Saint-Etienneu pisalo: "Utakmica je završena, molimo, idite do najbližeg izlaza."

Nakon što je stadion evakuiran, pregledali su suci u VAR sobi pogodak Argentine te ga poništili. Utakmica je nakon dva sata prekida nastavljena i dovršena. Odigrali su Argentinci i Marokanci još tri minute te je Maroko na kraju pobijedio 2:1.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.