Srpski nogometaš (26) završio karijeru na preporuku liječnika. Javio mu se i Rakitić

Foto: Instagram (Dragiša Gudelj)

SRPSKI nogometaš Dragiša Gudelj (27) završio je profesionalnu karijeru na preporuku liječnika, nakon što je skoro dvaput izgubio život na terenu. Gudelju je prošle godine dvaput stalo srce. Prvi problemi dogodili su se u ožujku. Tada je bio klinički mrtav, a onda su ga liječnici uspjeli spasiti.

Dvaput se borio za život na terenu

Slično se dogodilo i u prosincu. Gudelj se na Instagramu emotivno oprostio u suzama, rekavši kako ostavlja svoju najveću ljubav - nogomet. Zahvalio je svima na podršci, a u komentarima mu se javio i Ivan Rakitić (36), koji je dobar prijatelj s Dragišinim bratom Nemanjom. Ivan i Nemanja zajedno su igrali u Sevilli do siječnja ove godine. Rakitić je Dragiši Gudelju oproštajnu poruku komentirao emojijima srca. 

Igrao je na poziciji stopera

Dragiša Gudelj je karijeru počeo u mladim kategorijama NAC Brede jer je rođen u Nizozemskoj, gdje je i odrastao, ali ima srpsko državljanstvo. Nakon toga je igrao za B momčad Ajaxa, švicarski Wohlen, portugalski Guimaraes te sada za Cordobu. Igrao je na poziciji stopera, a mogao pokriti i poziciju lijevog beka. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 300 tisuća eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.