VIDEO Barbari Matić na dočeku poklonili kozu

Screenshot: Cro Judo/Facebook

FANTASTIČNA Barbara Matić (29) osvojila je zlatnu olimpijsku medalju u judu u kategoriji do 70 kilograma. Matić je u sjajnoj borbi pobijedila Njemicu Miriam Butkereit i Hrvatskoj donijela prvo zlatno odličje na ovim Igrama, a kasnije su još jedno zlato osvojila braća Sinković.

Splićanki, koja je bila prva nositeljica turnira, ovo je prva olimpijska medalja u trećem pokušaju, a dodala ju je impresivnom popisu osvojenih odličja na velikim natjecanjima. Matić je dvostruka svjetska prvakinja, ove godine osvojila je i Europsko prvenstvo, ima tri titule na Grand Slam turnirima, pet zlata na Grand Prixu, a uz sve to je i dvaput bila juniorska prvakinja.

Koza na poklon

Matić je danas sletjela u svoj rodni Split, gdje joj je priređen doček na aerodromu. Dočekali su je prijatelji, a posebno emotivan bio je zagrljaj sa sestrom nakon kojeg se rasplakala. Navečer joj je priređen i doček ispred njenog kluba na splitskim Pujankama, a Barbara je stigla odjevena u dres Domagoja Duvnjaka.

Grupa navijača tamo je našoj zlatnoj olimpijki poklonila živu kozu, koju je nasmijana Barbara uzela u naručje. Dali su joj i natpisa "Goat for Goat". Naime, engleska riječ za kozu označava i skraćenicu za "Greatest of all time" ili "Najveći/a svih vremena". Snimku Matić i koze objavila je Facebook stranica Cro Judo, a pogledajte ju OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.