VIDEO Gattuso na presici vikao na novinara: Hoćemo li nas dvojica početi loše?

Foto: Paun Paunovic / CROPIX

HAJDUK je napravio veliki korak prema trećem pretkolu Konferencijske lige. U drugom pretkolu Hajduk je na krcatom Poljudu bez većih problema s 2:0 pobijedio HB Torshavn, klub s Farskih otoka. Golove za Hajduk su postigli Filip Uremović u 19. i Marko Livaja s bijele točke u 30. minuti. Utakmicu je komentirao Gennaro Gattuso, trener Hajduka.

Na pitanje jednog od novinara da je rezultat bolji od igre, Gattuso je izgubio živce i podigao ton odmah na početku presice: "Koje su negativne stvari koje ste zamijetili? Hoćemo li nas dvojica početi loše, zašto naglasiti tih 30 minuta. Igrali smo protiv ekipe koja ima 21 utakmicu u sezoni, u puno su boljem ritmu. Uspjeh je što smo ih uspjeli kontrolirati 65 minuta. To je dobar rezultat", rekao je Gattuso.

UŽIVO Press konferencija trenera Gennara Gattusa nakon utakmice Hajduk - HB Tórshavn 2:0

Objavljuje Index Sport u Četvrtak, 25. srpnja 2024.

Ponavlja se situacija da se opet stalno igra na Livaju?

Popravit ćemo i to.

Koje su dobre stvari ove pobjede, što vas veseli?

Vidio sam dosta pozitivnih stvari. HB je momčad koja ima jasne karakteristike. Kada nismo bili dobri u presingu, oni bi izlazili s loptom. Prvo poluvrijeme je moglo komotno biti 7:0 ili 8:0. Svidio mi se presing, povratak po izgubljenoj lopti. Rast ćemo iz utakmice u utakmicu.

Ništa nije gotovo, zar ne?

U nedjelju i ponedjeljak idemo u Prugovo trenirati dva dana kako bismo se privikli na teren s umjetnom travom. HB je ovdje imao neprilike. Dočekalo ih je toplo vrijeme i normalna trava. Za nas će sigurno biti teže u uzvratu, ali moramo se dobro pripremiti.

Kako ste doživjeli atmosferu?

Hvala, hvala, hvala, milijun puta hvala svima koji su došli na stadion. Bili su ključni. Nadam se da ćemo i dalje imati pun stadion. To bi značilo da smo dobri. To ovisi o meni i momčadi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.