VIDEO Nacho Fernandez u suzama se oprostio od Real Madrida nakon 23 godine

Foto: EPA

DOSADAŠNJI kapetan Real Madrida Nacho Fernandez oprostio se od Kraljevskog kluba. Španjolski reprezentativac karijeru će nastaviti u saudijskom Al-Qadsiahu. Real je svojoj legendi pripredio oproštaj te, između ostalog, pustio kratak oproštajni video na koji se Nacho rasplakalo. 

"Ovo je težak dan, drugačiji, ali emotivan. Dao si mi više nego što sam ja tebi mogao vratiti. Naučio si me da živim život s odlučnošću. Branio sam ovaj grb na terenu i izvan njega svake sekunde svog života. Ovaj klub je sve meni i cijeloj mojoj obitelji. Idem na isti put već 24 godine zaredom.

Od moje kuće do moje druge kuće... Jer moja obitelj je ovdje. Odlazim na najbolji način, kao kapetan", rekao je Fernandez, kojeg će kao prvog katepana Reala naslijediti hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Nacho odlazi kao legenda Reala

Upravo su Modrić i Nacho najtrofejniji igrači Reala. Obojica imaju po 26 trofeja s Kraljevskim klubom. No Nacho je puno dulje u klubu od Modrića. Stigao je kao 11-godišnjak, prošao gotovo sve mlađe kategorije, igrao za drugu momčad te na kraju postao i kapetan. Nacho je, dakle, u klubu 23 godine, dok Modrić ulazi u svoju 13. sezonu.

Odigrao je i važnu ulogu u španjolskoj reprezentaciji, s kojom je ovo ljeta osvojio Europsko prvenstvo. Sljedeći korak mu je Saudijska Arabija, u kojoj će zaraditi još nešto novaca prije nego se umirovi. Real je prije ovog ljeta napustila još jedna trofejna legenda - Toni Kroos.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.