FOTO Dva radnika bila zatrpana na gradilištu u Zagrebu, prevezeni su u bolnicu

Foto: Index/Hana Kajari, PIXSELL/Sanjin Strukic

Tijekom radova na cesti na Šestinskom vijencu danas je došlo do odrona zemlje koja je zatrpala dvojicu radnika, jedan je izvučen prije dolaska vatrogasaca, a drugog su uz pomoć kolega izvukli vatrogasci, obojica su ozlijeđeni te su prevezeni i zbrinuti u KB-u Dubrava.

Dolaskom na lokaciju ustanovljeno je da su zatrpanog radnika uspjeli većim dijelom izvući kolege i građani, a zatim s time nastavili vatrogasci.

 

Istjecao plin

Doznajemo i da je riječ o radovima na cesti. Pukla je cijev plina koji je nekontrolirano istjecao, ali je i to sanirano. Radnici su izvučeni, a plin zatvoren. Index još neslužbeno doznaje da je do dolaska vatrogasaca jedan radnik bio izvučen i ima ozljedu ruke, dok je drugi prošao s težim ozljedama. Navodno su mu stradali ruka, noga i kuk.

 

Iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba potvrdili su da su ozlijeđene osobe zbrinute i prevezene u Objedinjeni hitni bolnički prijam u KB-u Dubrava. Nisu komentirali narav i težinu ozljeda. 

Na mjesto nesreće stigao je i inspektor zaštite na radu iz Državnog inspektorata koji je obavio razgovor s policijom, a onda i svoj posao.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.