Napadnuti vlasnik Garifula: Ribar Mijo je baš loše, tri puta je pao u nesvijest

Screenshot: RTL

Tijekom prošle noći su ozlijeđeni Ivan Gospodnetić, vlasnik restorana Gariful u Hvaru, i njegov suradnik Dinko Petričević, poznatiji kao ribar Mijo. Naime, došlo je do sukoba između dva ugostitelja, s time da je jedan priveden. Napadač je vlasnika restorana prvo udario šakom u glavu, a onda šipkom. 

Vlasnik restorana u šoku utvrđuje materijalnu štetu. "Evo ga, znači, tu su, s ovim nas je pokušao ubiti, a došao je gore jer je bila malo glasnija muzika. Malo su se opustili prijatelji. Došao je prvi put vlasnik Carpe Diema Ćos", rekao je Gospodnetić, a prenosi RTL

"Nemoj, gasi muziku - pojest će te noć"

"Ja govorim: 'Šta ti je, Ćos?!' On govori: 'Nemoj, gasi muziku - pojest će te noć'", dodaje. No vlasnik popularnog noćnog kluba vratio se u restoran sa svojim zaštitarima i napao ga. "Došao mi je iza leđa, ja ga nisam vidio, pao sam, bacio me iza, u šank. Udario me nečim po glavi dok me njegov zaštitar držao", dodaje Gospodnetić. 

"Ribar Mijo je baš loše, pao je u nesvijest jutros tri puta"

Gore je prošao Dinko Petričević, poznatiji kao ribar Mijo, zaposlenik u Ivanovom restoranu. "On je jutros padao u nesvijest, cili je iskidan, ima 16 šavova po glavi, preko oka i nosa. Baš je kao loše, pao je u nesvijest jutros tri puta", dodao je Gospodnetić. 

Kako se vidi na snimkama koje je objavila Slobodna Dalmacija, napadač se penje stepenicama, dolazi u klub i prilazi Gospodnetiću te ga udara šakom u glavu. Gospodnetić pada iza šanka, a napadača pridržavaju osobe koje su bile s Gospodnetićem u društvu. U sukobu su sudjelovali i zaštitari Carpe Diema te Garifula, piše Slobodna Dalmacija.

"Postoji i druga strana priče"

Policija je izvijestila kako je jedna osoba uhićena i privedena u službene prostorije policije radi provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju. O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo te slijedi utvrđivanje svih okolnosti. 

Priveden je ugostitelj Josip Ćurković. Iz njegova kluba poručuju da nema izjava dok traje istraga. Sin privedenog za RTL je samo kratko poručio da postoji i druga strana priče iza ovog obračuna. Ribar Mijo je prebačen s Hvara u splitsku bolnicu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.