Pokopana najmlađa žrtva šesterostrukog ubojice iz Daruvara

Foto: Josip Mikacic/PIXSELL

Na Gradskom groblju u Daruvaru pokopan je 37-godišnji Damir Fijala, njegovatelj koji je prije tri dana ubijen u masakru u Domu za starije i nemoćne osobe u Daruvaru. Nakon pogreba održana je i misa zadušnica u župnoj crkvi svetog Antuna Padovanskog.

Damir je najmlađa žrtva pomahnitalog šesterostrukog ubojice Krešimira Pahokija (51). Ponedjeljak mu je bio prvi dan na poslu nakon godišnjeg odmora. 

"On je bio dva tjedna na godišnjem i ujutro je trebao početi raditi. Ja sam ga odvezao tamo i desilo se što se desilo. To mu je bio prvi dan na poslu poslije godišnjeg odmora, čovjek koji ni mrava nije zgazio, vjerujte", ispričao je njegov otac za 24 sata.

Poznanici imaju samo riječi hvale za njega

"Odvezao sam sina na posao, a sad mu moram birati lijes", dodao je. Moj portal je objavio kako Damir kobnog dana uopće nije trebao biti na poslu, nego je uskočio kako bi odradio smjenu umjesto kolegice koja je na moru. 

Poznanici su imali samo riječi hvale za Damira, ističući kako je on bio dobar dečko, spreman pomoći drugima. "Bio je jako dobar dečko, odličan i brižan. Brat mu je doktor, tata i mama su divni ljudi. Cijela obitelj je za poželjeti ih za prijatelje i susjede", naveli su. 

"Zašto oni, kako je on iz svoje dobrote postao meta, to nikad neću shvatiti. Zlo je pobijedilo. Ovo je velika tragedija i neka se zna da je poginuo jedan od najboljih ljudi u našem gradu. Poginule su nemoćne osobe koje nisu nikome ništa skrivile. Damira i svih žrtava se svi moramo sjećati, a ubojica zaslužuje da ga se zaboravi, monstrum", zaključili su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.