Pretučeni vlasnik restorana Gariful i njegov zaposlenik, ribar Mijo

Screenshot: Restoran Gariful/Instagram

Ivan Gospodnetić, vlasnik restorana Gariful u Hvaru, i njegov suradnik Dinko Petričević, poznatiji kao ribar Mijo, ozlijeđeni su u napadu koji se dogodio protekle noći.

Napadač je vlasnika restorana prvo udario šakom u glavu, a onda šipkom. U pomoć mu je zatim priskočio Petričević koji ima ozljede nosa, oka, glave... Objavljena je njegova fotografija, ima krvavu majicu i krvavu glavu. Kako piše 24sata.hr, Gospodnetić ima tri, a Petričević 16 šavova na glavi. Napao ih je muškarac kojega, kako pišu, vlasnik restorana dobro poznaje.

Kako doznaje Index, jedna osoba koja je sudjelovala u incidentu bila je alkoholizirana, no količina alkohola u krvi nije bila visoka pa zasad nije poznato koliko je alkohol kumovao napadu. Također, prema informacijama koje smo dobili, na Hvaru je danas vidljivo puno policije.

Gospodnetić za Index: Napao me Josip Ćurković iz Carpe Diema

Index je nakratko stupio u kontakt s Gospodnetićem koji nam je rekao kako ga je napao suvlasnik Carpe Diema Josip Ćurković. Kada dođemo do Ćurkovića ili njegovog odvjetnika, objavit ćemo što kaže.

Dalmatinski portal piše kako je Ćurković sa svojim zaštitarima došao na terasu kafića, a problem je bio - glazba.

Kako se vidi na snimkama koje je objavila Slobodna Dalmacija, napadač se penje stepenicama te dolazi u klub i prilazi Gospodnetiću te ga udara šakom u glavu. Gospodnetić pada iza šanka, a napadača pridržavaju osobe koje su bile s Gospodnetićem u društvu. U sukobu su sudjelovali i zaštitari Carpe Diema te Garifula, piše Slobodna Dalmacija.

Policija: Tri su osobe ozlijeđene, jedna uhićena

"Noćas oko 1:45 sati u Gradu Hvaru, na terasi restorana došlo je do fizičkog sukoba između više osoba. U sukobu su tri osobe ozlijeđene i utvrđene su im lakše tjelesne ozljede.

Jedna osoba je uhićena i privedena u službene prostorije policije radi provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju.

O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo te slijedi utvrđivanje svih okolnosti događaja", izvijestila je policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.