Trump će fotografiju koja je ušla u povijest staviti na naslovnicu svoje nove knjige

Foto: EPA

Bivši američki predsjednik Donald Trump odlučio je na naslovnicu svoje najnovije knjige staviti fotografiju koja je nastala nakon neuspješnog atentata na njega. 

Dramatična fotografija, čiji je autor fotograf Associated Pressa Evan Vucci, prikazuje prkosnog i okrvavljenog Trumpa kako diže šaku prema gomili. Trump je u tom trenutku prema posjetiteljima predizbornog skupa vikao: "Borba, borba, borba."

Knjiga Spasi Ameriku sastojat će se uglavnom od fotografija, a u prodaji bi se trebala naći od 3. rujna. Riječ je o trećoj knjizi koju je Trump izdao otkako je u siječnju 2021. napustio Bijelu kuću. Nova knjiga već je u online ponudi po cijeni od 99 dolara, dok će se verzija knjige s potpisom bivšeg predsjednika prodavati po cijeni od 499 dolara, piše Guardian

Sinoć na skupu napadao Kamalu Harris

Tijekom prošlotjedne republikanske nacionalne konvencije, 45Footwear, tvrtka koja je prethodno prodavala zlatne tenisice sa slovom "T", u ponudu je stavila bijele tenisice s fotografijom koja je nastala nakon neuspješnog atentata. 

Ovo nije prvi put da Trump zarađuje na situacijama koje su neugodne po njega. Tako je prodavao šalice i majice s njegovom policijskom fotografijom (mugshot) koja je nastala u okružnom zatvoru u Fultonu. 

Trump je jučer održao svoj prvi skup nakon povlačenja Joea Bidena iz predsjedničke utrke. Iskoristio je priliku kako bi napao Kamalu Harris, aktualnu potpredsjednicu koja će vjerojatno biti kandidatkinja Demokratske stranke na predsjedničkim izborima u studenom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.