UZNEMIRUJUĆE Auto u kojemu je poginula cura je smrskan. Vozio ga pijani maloljetnik

Teška prometna nesreća dogodila se u noći s petka na subotu na Aleji Bologne u Zagrebu kod križanja s Ulicom Davora Bašića. U nesreći su ozlijeđena četiri maloljetna putnika i sam vozač, a liječnička im je pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti Zagreb i Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Utvrđeno je da su tri putnika, 16-godišnjak, 17-godišnjakinja i 17-godišnji vozač lakše ozlijeđeni, dok su teško ozlijeđeni 17-godišnjak i 17-godišnjakinja. Od posljedica ozljeda, 17-godišnja je djevojka nekoliko sati nakon prometne nesreće, u 10:35, preminula u KBC-u Sestre milosrdnice, izvijestila je jučer zagrebačka policija.

U Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj primljeno je četvero mladih, tri dečka i jedna djevojka. "Svi su stabilno i urednih vitalnih funkcija. Jedan ima težu ozljedu, ali nije životno ugrožavajuća. Možda će trebati operaciju, to ćemo vidjeti sutra na konzultacijama. Svi se još nalaze u bolnici i na promatranju su. U ovom trenutku ne bih otkrivao o kakvim se točno ozljedama radi", rekao je jutros Indexu dr. Fran Štampalija, dežurni kirurg.

Nesreću je izazvao maloljetni vozač (17) prije nego što je stekao pravo upravljanja motornim vozilima bilo koje kategorije. Dok je vozio osobni automobil marke Renault, zagrebačkih registarskih oznaka, u organizmu je imao 1.21 g/kg alkohola.

Sletio s kolnika i udario u stup

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Davora Bašića, brzinu kretanja vozila nije prilagodio zavoju, zbog čega je izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika, a potom na meki teren, nakon čega je naletio na stup javne rasvjete, priopćila je PU zagrebačka.

Auto je smrskan, kako se može vidjeti na fotografiji objavljenoj na Facebook stranici.

9.15 ⛔️⚠️ upravo TEŠKA Prometna nesreća na aleji bolonje u Jarku, kod tunela smjer Zapresic , auto totalka

Objavljuje Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županijaSubota, 27. srpnja 2024.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.