VIDEO Crvi na stolu i cvrčci na podu hotela u kojem odsjeda Netanyahu

Screenshot: X

Društvenim mrežama proširila se snimka crva i cvrčaka u hotelu Watergate u Washingtonu. U navedenom hotelu boravi izraelski premijer Benjamin Netanyahu, koji je trenutno u posjetu Sjedinjenim Državama. 

Na snimci se vidi hrpa crva na banketnom stolu, dok su u pozadini američka i izraelska zastava. Snimljeni su i cvrčci kako skakuću po podovima hotela. "Svjesni smo snimke koja kruži na više društvenih platformi, a uključuje hotel Watergate i nesretni incident", poručili su iz uprave hotela za Newsweek. 

"Naš glavni prioritet je sigurnost i dobrobit gostiju i osoblja. Poduzeli smo potrebne korake kako bismo osigurali da se sve dezinficira i da hotel može normalno raditi. U potpunosti surađujemo s vlastima koje rješavaju situaciju. Istraga je otvorena i ne možemo pružiti nikakve dodatne pojedinosti", dodali su. 

Oglasili se iz Palestinskog omladinskog pokreta

Pretpostavlja se kako su crve i cvrčke u hotel donijeli propalestinski prosvjednici. 

Netanyahu je otputovao u Washington kako bi se susreo sa zastupnicima i održao govor u Kongresu. Propalestinski prosvjednici okupili su se diljem grada kako bi prosvjedovali protiv njegovog dolaska u Sjedinjene Države. 

Palestinski omladinski pokret također je na društvenim mrežama podijelio snimke crva i cvrčaka u hotelu. "Palestinski prosvjednici sinoć su proizveli kaos u hotelu Watergate tako da Netanyahu i agenti izraelskog Mossada nisu imali mira dok nastavljaju terorizirati naše ljude", poručili su. 

"Nema odmora dok se Netanyahua i Kongres ne osramoti pred svijetom zbog neuspjeha u postizanju bilo kojeg od njihovih vojnih i političkih ciljeva", nastavili su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.