Vučić na Fejsu podijelio Kolindinu sliku nakon operacije, poslao joj poruku

Foto: EPA, screenshot Facebook

SRPSKI predsjednik Aleksandar Vučić na Facebooku je podijelio objavu bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koju je ona postavila na tu društvenu mrežu nakon što je uspješno operirana na Rebru. 

Kolinda je uz poruku u kojoj je pratitelje upoznala s razlozima operacije te uz zahvalu liječnicima i obitelji objavila i fotografiju iz bolnice.

Vučić je tu njenu objavu podijelio na svojoj Facebook stranici i poslao poruku Kolindi. 

"Želim Vam brz oporavak i dobro zdravlje", napisao je Vučić.

Kolindina poruka nakon operacije

Podsjetimo, Kolinda je prije nekoliko dana na Rebru operirala stenozu spinalnog kanala vratne kralježnice s mijelopatijom i radikulopatijom, a sada je čeka duži oporavak.

U nastavku podsjećamo na njenu jučerašnju objavu koju je podijelio Vučić, a u kojoj Kolinda pojašnjava detalje operacije. 

"Dragi svi, javljam vam se s KBC Rebro, Zagreb nakon operacije stenoze spinalnog kanala vratne kralježnice s mijelopatijom i radikulopatijom. Riječ je o cervikalnoj diskektomiji prednjim pristupom uz fuziju i instrumentaciju.

Ponajprije hvala cijelom medicinskom timu na čelu s prof.dr. sc. Miroslavom Vukićem i osoblju Neurokirurgije KBC Rebro na njihovoj skrbi.

Hvala i Specijalna Bolnica Sv. Katarina i Radiochirurgia Zagreb, svim drugim medicinskim ustanovama i pojedincima koji već godinama brinu o stanju moje kralježnice i ozljedama ruke i ramena.

Hvala obitelji, prijateljima i svim dragim ljudima koji su mi ovih dana pomagali napraviti pripreme za oporavak kod kuće.

Hvala svima vama koji mi šaljete dobre želje i molitve.

Ova je operacija bila nužna, vjerojatno još i ranije. Nije bila riječ samo o bolovima, već i o funkcionalnim i motoričkim smetnjama koje su počele utjecati na moj život. I to ne samo na onaj protokolarni, zbog poteškoća sa stajanjem, gubitka ravnoteže i slično, već i na svakodnevni život. Bilo je već teško potpisati se i općenito pisati rukom, zakopčati dugmad, otvoriti bočicu vode, našminkati se, prinijeti žlicu ustima...

Sad slijedi duži oporavak u kojem se oslanjam na potporu obitelji, prijatelja i svih dobrih ljudi.

Svima želim svako dobro, zdravlja i snage, posebno svim djelatnicima u hrvatskom zdravstvu koji daju sve od sebe kako bi nas zaštitili i liječili, napose u ova neobična vremena", napisala je Kolinda.