Akcijska komedija Guya Ritchieja stiže na Prime. Gledatelji pišu: Bilo je i vrijeme

Screenshot: Youtube

NA PRIME Video za nekoliko dana dolazi najnoviji akcijski ratni film Guya Ritchieja The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Na službenim društvenim mrežama Prime Videa objavili su da će se film s Henryjem Cavillom u glavnoj ulozi moći gledati od 25. srpnja, ali čini se da neće odmah biti dostupan u svim državama.

Zasad je potvrđeno da će se film moći gledati na području Ujedinjenog Kraljevstva i Irske, a pretpostavka je da će kasnije biti dostupan i u drugim državama. Podsjetimo, radnja filma prati tajnu britansku organizaciju iz Drugog svjetskog rata čiji je cilj boriti se protiv nacista koristeći nekonvencionalne i krajnje nedžentlmenske borbene tehnike i metode.

Glavne uloge u filmu imaju Henry Cavill, Alan Ritchson, Henry Golding i Hero Fiennes Tiffin.

They're throwing out the rule book. #TheMinistryOfUngentlemanlyWarfare drops on Prime Video on the 25th July!

Objavljuje Prime VideoPetak, 19. srpnja 2024.

Vijest o dolasku filma na poznati streaming servis svidjela se korisnicima, koji ga jedva čekaju pogledati. Neki smatraju da je greška što se film prikazivao u kinima u Americi, gdje britanski humor nije bio dobro prihvaćen, te očekuju da će bolje rezultate ostvariti nakon što stigne na Prime. 

"Vjerujem da će ovo biti još jedan odličan film, jedva čekam!", "Konačno! Čekam da ovaj film dođe na neki streaming otkad sam vidio trailer", "Mislim da su kritičari u Americi bili preoštri jer ne razumiju naš humor", "Bilo je i vrijeme da ga možemo svi pogledati", neki su od kratkih komentara na vijest.

Jedan pratitelj Prime Videa na Facebooku izdvojio je: "Film je trebao imati premijeru u kinima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Užasno je glupo što su film s 80 posto britanskog humora testirali u Americi, koja taj humor ne shvaća."

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.