Chloë Sevigny kaže da joj je bilo teško raditi s Christianom Baleom, otkrila je zašto

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Lionsgate Films

CHLOË Sevigny i Josh Lucas su u nedavnom intervjuu za Vanity Fair otkrili da su se osjećali zbunjeno i uplašeno na setu Američkog psiha, zbog metodske glume Christiana Balea koji je utjelovio protagonista Patricka Batemana u kultnom psihološkom hororu. Sevigny je utjelovila njegovu tajnicu Jane, a Lucas njegovog kolegu s posla.

"Pokušala sam poštovati njegov proces, što mi je bilo izazovno jer sam ja inače vrlo društvena, blesava i luckasta osoba, s čime javnost nije upoznata", objasnila je Sevigny. "Kada ljudi shvaćaju sve tako ozbiljno, ja se nekako povučem u sebe, iako svoj posao shvaćam ozbiljno i volim glumu i sve to."

Screenshot: YouTube/Lionsgate Films

"Voljela bih da sam dobila malo više velikodušnosti kako bih se osjećala opuštenije", rekla je glumica. "To je za mene bila jako izazovna dinamika, ali nisam mislila da je on bio loša osoba. Samo sam bila zbunjena jer nije bio društven. Nisam ni znala što je metodska gluma jer nisam imala nikakvo formalno obrazovanje. Vodila sam se onim: 'Pretvaraj se dok ne uspiješ.'"

"Metodska gluma mi nije bila jasna. To mi je bilo jako zastrašujuće", dodala je, prenosi Variety.

S druge strane, Lucas je u početku bio uvjeren da je Bale užasan glumac, sve dok nije shvatio što zapravo radi.

"Sjećam se prve scene koju sam snimio s njim, gledao sam ga i djelovao mi je tako neiskreno, ali sada tek shvaćam da je njegova gluma bila odlična. To je glumac koji je već tada bio na sasvim drugom nivou. Sve što je radio bilo je tako slojevito. U početku sam mislio da je to loša gluma, ali bilo je upravo suprotno", izjavio je Lucas.

Pročitajte više