Austin Butler osvrnuo se na glasine o remakeu Pirata s Kariba

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Disney

HOLLYWOODOM su počele kružiti glasine da će Austin Butler, zvijezda Elvisa i Dine: Drugog dijela, igrati glavnu ulogu u nadolazećem remakeu Pirata s Kariba na kojem radi Jerry Bruckheimer.

Mladi glumac, koji iza sebe ima jednu nominaciju za Oscara, u nedavnom intervjuu za ET osvrnuo se na glasine.

"Ma dajte, nisam to čuo. Obožavao sam Pirate s Kariba", izjavio je Butler, prenosi Deadline. "Ovo me podsjetilo na djetinjstvo. U osnovnoj školi smo trebali napraviti postere na kojima su bile stvari poput naših najdražih pjesama i najdražih glumaca. Ne sjećam se koji sam razred bio u to vrijeme, vjerojatno treći ili četvrti, ali na poster sam stavio Pirate s Kariba."

Iako je veliki obožavatelj Pirata s Kariba, Butler je malo skeptičan oko remakea serijala. "Teško ga je dotaknuti jer su sve napravili tako savršeno. Svidjelo mi se što je Johnny Depp učinio sa serijalom", objasnio je glumac.

Disney radi na dva nova filma

Depp je glumio kapetana Jacka Sparrowa u prvih pet filmova o Piratima s Kariba, koji su izlazili između 2003. i 2017. godine.

Jerry Bruckheimer prošli je mjesec potvrdio da Disney planira snimiti dva nova filma: Bruckheimerov reboot i jedan spin-off u kojem bi glumila Margot Robbie. Producent je izjavio da bi volio ponovno vidjeti Deppa u ulozi Jacka Sparrowa.

"To je reboot, ali da se mene pita, on bi bio u njemu", rekao je Bruckheimer. "Obožavam ga. On mi je dobar prijatelj. Odličan je umjetnik i ima jedinstven izgled. On je kreirao Jacka Sparrowa."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.