Započela je produkcija nastavka komedije iz 2003. godine, evo što je zasad poznato

Foto: Press

POČELA je produkcija nastavka filmske komedije Šašavi petak (Freaky Friday) s Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan u glavnim ulogama. Vijest o početku snimanja iz Disneyja podijelili su na društvenim mrežama, na oduševljenje mnogih koji vole ovu poznatu komediju.

Iz Disneyja su na službenoj Facebook stranici objavili fotografiju Jamie Lee Curtis (Tess Coleman) i Lindsay Lohan (Anna Coleman) ispred njihovih prikolica, uz opis: "Colemani se vraćaju i dolaze u kina 2025.! Nastavak filma Šašavi petak je u produkciji!"

The Colemans are back and coming to theaters in 2025! The sequel to Freaky Friday is now in production!

Objavljuje DisneyPonedjeljak, 24. lipnja 2024.

Osim fotografije kojom je potvrđen početak snimanja, otkriveni su i još neki detalji o nadolazećem nastavku. Kako prenosi Screen Rant, u nastavku će gledatelji opet vidjeti neke glumce iz originala, poput Marka Harmona, Chada Michaela Murraya, Christine Vidal Mitchell, Haley Hudson, Lucille Soong, Stephena Tobolowskog i Rosalind Chao.

Od novih glumačkih imena, postavi su se priključili Julia Butters, Sophia Hammons, Manny Jacinto, Maitreyi Ramakrishnan; međutim, likovi koje će utjeloviti još nisu otkriveni.

Iz Disneyja su otkrili zaplet novog nastavka. Radnja filma počinje godinama nakon što su Tess i Anna prebrodile situaciju koja im se dogodila. Sada odrasla, Anna ima kćer Harper, a uskoro će imati i pokćerku Lily, nakon što se uda za britanskog ugostitelja Erica Davisa. Dok se pokušavaju snaći u mnogim izazovima koji dolaze sa spajanjem dviju obitelji, Tess i Anna otkrivaju da se stvari mogu ponoviti dva puta. Kako prenosi Screen Rant, u nastavku će Harper i Anna zamijeniti tijela, dok će isto to učiniti Tess i Lily.

Iako je otkriveno da bi se film u kinima trebao prikazati 2025. godine, još uvijek nije poznat točan datum premijere.

 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.