Netflix je proširio glumačku postavu hit-serije. Evo koga ćemo gledati u 2. sezoni

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je pronašao glumce koji će utjeloviti četiri zlikovca u novoj sezoni hit-serije One Piece, potvrdio je Variety. Daniel Lasker, Camrus Johnson, Jazzara Jaslyn i David Dasmalchian utjelovit će članove kriminalnog sindikata Baroque Works, koji se pojavljuje u mangi One Piece autora Eiichira Ode.

Daniel Lasker utjelovit će antagonista poznatog kao Mr. 9. Lasker je 25-godišnji glumac i redatelj koji je odrastao u Zimbabveu. Igrao je sporedne uloge u serijama Raised By Wolves, Noughts & Crosses, Vagrant Queen, Abraham Lincoln i London Calling.

Camrus Johnson je američki glumac i producent koji će utjeloviti negativca Mr. 5. Johnsona smo mogli vidjeti u sporednim ulogama u filmovima The Sun is Also a Star i Quiz Lady te seriji Batwoman.

Jazzara Jaslyn je južnoafrička glumica koja je najpoznatija po serijama Warrior i Lioness. U One Pieceu će utjeloviti Miss Valentine.

Posljednji na popisu je renomirani američki glumac, producent i scenarist David Dastmalchian, kojeg smo mogli vidjeti u brojnim superherojskim franšizama. Glumio je u filmovima The Dark Knight, Ant-Man i The Suicide Squad. Ove godine oduševio je kritičare svojom izvedbom u hvaljenom hororu Late Night With the Devil. U One Pieceu utjelovit će negativca Mr. 3.

Prva sezona bila je hit

U prvoj sezoni One Piecea upoznali smo protagonista, mladog pirata Monkeyja D. Luffyja i njegovu vjernu posadu: Roronou Zoroa, Nami, Usopa i Sanjija. Tzv. gusari Slamnatog šešira u prvoj sezoni borili su se protiv negativaca Buggyja i Arlonga, dok su tražili skriveno blago starog kralja pirata.

Glavne uloge igrali su Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero i Taz Skylar. One Piece je imao premijeru u kolovozu 2023. godine, a prema Netflixovu izvješću, postao je najgledanija serija na streaming-platformi u drugoj polovici 2023. godine.

Snimanje druge sezone počinje ovaj mjesec, a trebalo bi biti gotovo do siječnja 2025. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.