Ovi filmovi odlaze s Netflixa, jedan nazivaju najboljom akcijom desetljeća

Screenshot: Youtube

AKO ne znate što gledati za vikend, možda inspiraciju pronađete u naslovima koji napuštaju streaming platformu Netflix.

29. lipnja imate zadnju šansu za uživanje u Elvisu s Tomom Hanksom i Austinom Butlerom, kao i u filmu Smisao života jednog psa, koji otkriva što se događa u glavi ljubimca kada vas zamišljeno gleda u oči. 

Do 30. lipnja stignete pogledati povijesni dokumentarac Age of Tanks, hororac Inhuman Kiss i akcijski triler Romeo Akbar Walter.

Nakon vikenda, 1. srpnja, Netflix će povući i film 28 dana sa Sandrom Bullock, ZF film Ad Astra s Bradom Pittom, ali i Ambulance, koji nazivaju jednim od najboljih akcijskih filmova desetljeća.

U ovom hitu iz 2022. godine veteran Will Sharp (Yahya Abdul-Mateen) očajnički traži novac da pokrije medicinske račune svoje supruge. Za pomoć se obrati jedinoj osobi kojoj se ne bi trebao obratiti - svom posvojenom bratu Dannyju (Jake Gyllenhaal).

 

Danny je karizmatični kriminalac koji dolazi na ideju da izvede najveću pljačku banke u povijesti Los Angelesa i tako dođe do 32 milijuna dolara. Will ne može odbiti riskantnu i opasnu ponudu jer je život njegove supruge u pitanju. Međutim, kada njihov bijeg pođe po zlu, braća otimaju vozilo hitne pomoći s ranjenim policajcem koji se bori za život.

Istoga dana Netflix će ukloniti i American Made s Tomom Cruiseom,  Bohemian Rhapsody, Conor McGregor: Notorious, Cult of Chucky, Exodus: Gods and Kings, Mamma Mia! Here We Go Again, Gone Girl s Benom Affleckom, Unfaithful s Richardom Gereom i čak dva naslova s Owenom Wilsonom - Marley and Me i Marry Me, u kojem glumi i Jennifer Lopez.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.