Michael Fassbender igrat će glavnu ulogu u remakeu hvaljene špijunske serije

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Canal+

MICHAEL Fassbender igrat će glavnu ulogu u remakeu francuske špijunske serije Špijunski ured (The Bureau), potvrdio je Deadline. Zvijezda X-Mena na remakeu će raditi i kao izvršni producent, uz Georgea Clooneyja i Granta Heslova.

Remake će nositi naziv The Agency i sastojat će se od deset epizoda koje će se početi prikazivati na streaming servisu Paramount + krajem ove godine. Scenarij za seriju pišu braća Jez i John-Henry Butterworth, koji su radili na filmovima Na rubu budućnosti (Edge of Tomorrow), Ford v Ferrari i Indiana Jones i artefakt sudbine (Indiana Jones and the Dial of Destiny). The Agency će režirati Joe Wright, redatelj filmova Ponos i predrasude (Pride & Prejudice), Okajanje (Atonement) i Ana Karenjina (Anna Karenina).

The Agency će pratiti Martiana (Fassbender), tajnog agenta CIA-e, koji mora napustiti svoju misiju i vratiti se do stanice u Londonu. Tamo ponovno dolazi u susret sa starom ljubavi, koju je morao ostaviti zbog posla. Martian ponovno započinje romansu, unatoč naredbama svojih nadređenih, te povlači svoju voljenu u svijet intrige i špijuniranja.

Originalna serija bila je hit

Originalna serija imala je pet sezona i prikazivala se na francuskom televizijskom kanalu Canal+ od 2015. do 2020. godine. Špijunski ured pokupio je pohvale kritičara zbog uvjerljivog prikaza špijunskog života, odlične glume i scenarija. 

Glavne uloge u originalnoj seriji igrali su Mathieu Kassovitz, Sara Giraudeau, Jean-Pierre Darroussin, Florence Loiret Caille, Léa Drucker i Zineb Triki.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.