Objavljen je prvi teaser za Nosferatu. Evo kako su reagirali obožavatelji

Screenshot: YouTube/Focus Features

STUDIO Focus Features objavio je prvi teaser za horor Nosferatu, jedan od najiščekivanijih filmova godine, a obožavatelji su oduševljeni.

Nadolazeći gotički horor režirao je i napisao Robert Eggers, hvaljeni redatelj filmova The Witch, The Northman i The Lighthouse. Inspiracija za Nosferatu bili su mu njemački ekspresionistički film Nosferatu - Eine Symphonie des Grauens iz 1922. godine i roman Dracula, autora Brama Stokera.

Službeni opis za film glasi: "Nosferatu, redatelja Roberta Eggersa, gotička je priča o opsjednutosti između uklete mlade žene i zastrašujućeg vampira koji je zaljubljen u nju, što dovodi do neizrecivog užasa."

Lily-Rose Depp i Nicholas Hoult, koje možemo vidjeti u teaseru, utjelovili su protagoniste Ellen i Thomasa Huttera, dok je Bill Skarsgård utjelovio grofa Orloka, poznatijeg kao Nosferatu. Sporedne uloge igraju Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Ralph Ineson, Simon McBurney i Willem Dafoe.

Teaser je pokupio pohvale obožavatelja

Teaser za Eggersov film pokupio je brojne pohvale obožavatelja. Na YouTubeu je u prva dva sata skupio više od 26 tisuća lajkova i samo dvjestotinjak dislajkova.

"Kao ljubitelj horora, ove godine ću uživati. Longlegs, Alien: Romulus i sada ovo. Ne mogu se odlučiti oko čega sam više uzbuđen", napisao je jedan obožavatelj na Redditu.

"Stvarno se trude sakriti kako Skarsgård izgleda kao Nosferatu. Na rubu sjedala sam", dodao je drugi.

"Ovaj film postat će moja cijela osobnost", našalio se jedan obožavatelj, dok je drugi dodao: "Isto kao i The Lighthouse."

"Eggers je režirao The Witch, što mi je najdraži horor. Ovo će biti odlično", napisao je jedan korisnik društvene mreže.

Nosferatu će imati premijeru 25. prosinca 2024. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.