Stephen King pohvalio trenutno najgledaniji film na Netflixu: Prilično je dobar

Screenshot/Foto: Youtube/EPA

NAGRAĐIVANI pisac horora, Stephen King, na svojim društvenim mrežama često komentira i dijeli mišljenje o drugim filmovima i serijama koji nisu nužno povezani uz adaptaciju njegovih djela. Tako je poznati pisac na X-u komentirao i trenutno najgledaniji film na Netflixu, a drugi najgledaniji u Hrvatskoj - francuski triler pod nazivom Under Paris. 

Iako ovaj film na Rotten Tomatoesu ima samo 34 posto od publike, čini se da se svidio poznatom književniku. King je u objavi na X-u otkrio kako je očekivao da će ovaj film biti neka smiješna parodija, ali to na kraju nije bio.

"Mislio sam da će Under Paris biti šaljiv film, poput Sharknadoa, ali Twitter me uvjerio da ga pogledam i stvarno je prilično dobar. Posljednjih 25 minuta bilo je nevjerojatno", napisao je u objavi na bivšem Twitteru.

Ako dosad niste pogledali film i ne znate o čemu se radi, radnja je smještena u ljeto 2024. godine, kada je Pariz prvi put domaćin Svjetskog prvenstva u triatlonu u Seini. Sophia (Bérénice Bejo) je mlada znanstvenica koja od mladog ekološkog aktivista Mikea saznaje da veliki i agresivni morski pas pliva u rijeci. Kako bi izbjegli krvoproliće u samom srcu grada, nemaju drugog izbora nego udružiti snage s Adilom, policijskim zapovjednikom, kako bi riješili problem.

U filmu glume Nassim Lyes, Léa Léviant, Iñaki Lartigue i José Antonio Pedrosa Moreno. Redatelj je Xavier Gens koji je scenarij napisao s Yaëlom Langmannom, Yannickom Dahanom i Maud Heywang, a producent filma je Nicolas Massart.

 

Pročitajte više