Glen Powell o novom Twistersu: Sadrži jednu od najnevjerojatnijih akcijskih sekvenci

Screenshot: Youtube/ Universal Pictures

GLEN Powell posljednjih mjeseci niže same hitove, uključujući filmove Anyone But You (Samo ne ti) i Hit Man, koji se prikazuje na Netflixu, ali ne u svim zemljama, uključujući Hrvatsku u koju tek treba doći. Powellov veliki idući projekt je akcijski film Twisters, svojevrsni nastavak filma iz 1996. godine.

Radnja ovog filma, u kojem glavnu ulogu uz Powella ima Daisy Edgar-Jones, prati Kate Cooper (Edgar-Jones), bivšu lovkinju na oluje koja sada proučava uzroke oluja. Njezin prijatelj Javi (Anthony Ramos) pozove je da testira novi revolucionarni sustav praćenja. Kada se nađe s Javijem, upozna i Tylera Owensona (Powell), šarmantnog i bezobzirnog lovca na oluje koji je postao zvijezda društvenih mreža i uživa u objavljivanju svojih opasnih avantura.

Promovirajući film s kolegama, Powell je otkrio da publiku čeka prava akcijska poslastica. Iako nije otkrio o kojoj je točno sceni riječ, Powell je rekao kako smatra da je jedna akcijska sekvenca u filmu jedna od najnevjerojatnijih svih vremena.

"Postoji sekvenca u filmu za koju mislim da će biti jedna od najnevjerojatnijih akcijskih sekvenci svih vremena. Sve se događa odjednom i mislim da smo to snimili u prosincu uz pomoć kišnog stroja. Jedna od najhladnijih noći koje sam doživio dogodila se kada me žica vukla preko bazena", izjavio je glumac.

Kako prenosi Far Out, redatelj filma, Lee Isaac Chung produkcijom je nastojao rekreirati iskustvo čovjeka koji je uvučen u tornado i pogođen letećim krhotinama. Snimanje filma bilo je vrlo naporno, a kako bi postigli željene rezultate, glumci su morali riskirati i pokoju ozljedu.

"Ulaganje nas kao glumaca u ovaj film ne može biti delikatno, ne može izgledati nježno. Tornada nisu nježna i morate staviti svoje tijelo na kocku kako biste 'prodali' to iskustvo. Mislim da je fora što su svi u glumačkoj postavi toliko uložili u izvedbu."

Akcijski film Twisters u kina dolazi 18. srpnja.

Pročitajte više