Deadpool & Wolverine oduševio kritičare. Publika ga na RT-u ocijenila s 98 posto

Screenshot: Youtube

TREĆI i posljednji nastavak priče o Deadpoolu, film Deadpool & Wolverine nedavno je imao premijeru, a od prije nekoliko dana može se gledati i u hrvatskim kinima. Akcijski film redatelja Shawna Levyja s Ryanom Reynoldsom i Hughom Jackmanom u glavnim ulogama oduševljava kritičare i publiku.

Podsjetimo, u trećem filmu Wade, odnosno Deadpool, mora pronaći način da spasi svoj svijet. Putuje u druge dimenzije i pronalazi Logana, koji se predao tuzi i alkoholu nakon što je izgubio sve i nema volje ponovno biti Wolverine. Deadpool ga mora uvjeriti da mu pomogne kako sve ono što voli ne bi tragično nestalo. 

 

Kao i prethodna dva filma, Deadpool & Wolverine na Rotten Tomatoesu ostvaruje odlične rezultate, a dosad je dobio i najveću ocjenu publike. Publika je prvi film ocijenila s 90 posto, drugi s 85 posto, a treći ima gotovo savršenih 98 posto na stranici.

Odlične rezultate ostvaruje i kod kritičara te zasad ima ocjenu 81 posto. Međutim, s obzirom na to da je film u kinima tek nekoliko dana, taj se rezultat može promijeniti s novim osvrtima. 

David Ehrlich iz IndieWirea za film je napisao: "Deadpool & Wolverine spašava nešto lijepo od ružnoće koju su filmovi o superherojima tako dugo održavali. Ne vizualno, naravno, ali u nekoliko drugih ključnih aspekata." 

Pozitivan osvrt na film napisao je i Dominic Baez iz Seattle Timesa: "Deadpool & Wolverine ultimativno je ljubavno pismo Marvelovim obožavateljima: epizode i reference su briljantne, izvorni materijal tretiran je s poštovanjem i, najbolje od svega, to je čista, nepatvorena zabava."

Osim kritičarima, film se jako sviđa i publici. Neki su napisali da je on nada da će se vratiti Marvel kakvog svi vole.

"Marvel se vratio", "Ovo je definitivno jedan od najboljih pet Marvelovih filmova ikad. Definitivno ga morate pogledati jer je remek-djelo!", "Najbolji Marvelov film posljednjih godina. Skidam kapu!", "Genijalan humor od početka do kraja. Ništa manje nisam ni očekivala", "Ovaj film će možda spasiti Marvel", neki su od komentara publike na Rotten Tomatoesu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.