Fanovi Borderlandsa o finalnom traileru: "Tisuću puta gore nego što sam zamišljao"

Screenshot: Youtube

LIONSGATE Movies objavio je posljednji trailer za znanstvenofantastičnu akcijsku komediju Borderlands, koja je nastala u režiji Elija Rotha. Ovaj igrani film temelji se na serijalu popularnih videoigara smještenih na napuštenom planetu Pandora, na kojem ljudi tragaju za tajanstvenim blagom. 

Radnja filma prati Lilith, zloglasnu lovkinju na glave s tajanstvenom prošlošću, koja se nevoljko vraća u svoj dom, Pandoru, najkaotičniji planet u galaksiji. Njezina je misija pronaći nestalu kćer najmoćnijeg S.O.B.-ja u svemiru. Lilith formira neočekivani savez s timom neprilagođenih: Rolandom, Tannisom, Tiny Tinom, Kriegom i Claptrapom.

Ovi nevjerojatni heroji moraju se zajedno boriti protiv izvanzemaljske vrste i opasnih razbojnika kako bi otkrili jednu od najeksplozivnijih tajni Pandore. Sudbina svemira mogla bi biti u njihovim rukama, ali borit će se za nešto više, jedni za druge.

 

U nadolazećem filmu glume mnoge poznate zvijezde: Cate Blanchett kao Lilith, Ariana Greenblatt kao Tiny Tina, Jack Black kao Claptrap, Jamie Lee Curtis kao Tannis, Kevin Hart kao Roland i Florian Munteanu kao Krieg. Uz njih u Borderlandsu se pojavljuju i Haley Bennett, Gina Gershon, Bobby Lee, Edgar Ramírez, Olivier Richters, Janina Gavankar, Cheyenne Jackson i drugi.

Obožavatelji videoigre razočarani su finalnim trailerom

Iako filmska adaptacija od samog početka nije oduševila neke obožavatelje videoigre, komentari ispod finalnog trailera prepuni su reakcija razočaranih fanova. 

"Ono kad naručite Borderlands s AliExpressa", "Nevjerojatno je kako su adaptirali igru s toliko srca, ljubavi, humora i osobnosti i sve to jednostavno izbacili", "Ne mogu ni opisati koliko sam razočaran što ćemo gledati ovakav film za ovu franšizu", "Odluka da Kevin Hart glumi Rolanda je sprdačina", "Ovo je tisuću puta gore nego što sam zamišljao. Kako su uspjeli ovako gadno zabrljati?" neki su od komentara razočaranih obožavatelja. 

Borderlands u većinu hrvatskih kina dolazi 29. kolovoza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.