Keanu Reeves o popularnom ZF filmu iz 1999.: Najnevjerojatnije iskustvo u karijeri

Foto: EPA

KANADSKOG glumca Keanua Reevesa gledatelji znaju po ulogama iz filmova John Wick, Matrix, Brzina, Pakleni val, 47 ronina, Kuća na jezeru i mnogim drugim filmovima. Iako su ovo sve njegove poznate uloge, snimanje jedne od njih bilo je za slavnog glumca posebno iskustvo.

Kako prenosi Far Out Magazine, Reeves je za ulogu Thomasa Andersona, odnosno Nea u znanstvenofantastičnoj filmskoj franšizi Matrix, otkrio da je bila "najnevjerojatnije iskustvo" u njegovoj karijeri.

Osim toga, glumac je otkrio da je posebno volio sudjelovati u samom procesu snimanja i suradnji sa svima uključenima u projekt.

"To je bila nevjerojatna uloga, a ja sam morao raditi s doista sjajnim piscima. Sudjelovati u filmu koji sam posebno volio, na papiru, u njegovom stvaranju, pa čak i u količini vremena koja je bila potrebna za njegovo snimanje. Ponekad, kada snimate film, odete na nekoliko mjeseci, snimite ga i vratite se svojem životu. Ali ovaj je film toliko dugo bio moj život. Još uvijek pokušavam o tome govoriti na objektivan način, ali nisam uspio", rekao je glumac u jednom intervjuu za BBC, prenosi Far Out.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.