Robert Pattinson pridružuje se Jennifer Lawrence u trileru hvaljene redateljice

Foto: EPA

ROBERT Pattinson i Jennifer Lawrence uskoro bi mogli dijeliti veliko platno. Deadline je potvrdio da je glumac trenutno u pregovorima za jednu od glavnih uloga u novom trileru redateljice Lynne Ramsay nazvanom Die, My Love. U travnju ove godine potvrđeno je da će Lawrence igrati glavnu ulogu u filmu.

Scenarij za film napisali su Ramsay i Enda Walsh. Enda Walsh je irski dramski pisac i scenarist koji je napisao scenarij za film Hunger s Michaelom Fassbenderom. Ramsay najbolje znamo kao redateljicu hvaljenih filmova We Need to Talk About Kevin i You Were Never Really Here.

Triler o majci koja pati od psihoze

Triler Die, My Love smješten je u zabačenu ruralnu sredinu, a priča prati majku (Lawrence) koja zbog psihoze polako gubi razum. Nije poznato koju bi ulogu trebao igrati Pattinson.

Pattinsona smo u posljednjih nekoliko godina mogli vidjeti u filmovima Tenet i The Batman, a iduće godine igra glavnu ulogu u znanstvenofantastičnom filmu Mickey 17, koji je režirao Bong Joon-ho.

Jennifer Lawrence prošle godine je oduševila obožavatelje komedijom No Hard Feelings. Uz Die, My Love glumica trenutno radi na adaptaciji romana Istočno od raja i filmu Burial Rites.

Die, My Love produciraju Justine Ciarrocchi, Lawrence, Martin Scorsese i Andrea Calderwood.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.