Zvijezda Dine i Nemoguće misije glumit će u spin-off filmu o Peaky Blindersima

Foto: EPA

NEDAVNO je službeno potvrđeno da će se u Netflixovom spin-off filmu vratiti Cillian Murphy kao legendarni gangster Thomas "Tommy" Shelby, a sada je otkriveno da će mu se u filmu pridružiti još jedna velika zvijezda. Švedska glumica Rebecca Ferguson, mnogima najpoznatija po ulogama u filmovima Nemoguća misija i Dina, pridružuje se postavi nadolazećeg filma.

Kako prenosi The Hollywood Reporter, detalji oko njezine uloge drže se u strogoj tajnosti, kao i konkretna radnja filma. Snimanje bi trebalo započeti kasnije ove godine u suradnji Netflixa i BBC-ja, na kojem su se sve sezone popularne serije prikazivale prije nego što ih je ostatak svjetske publike gledao na Netflixu.

Zasad se samo nagađa da će se radnja odvijati tijekom Drugog svjetskog rata, ali nitko od uključenih to dosad nije potvrdio, prenosi Deadline. Na filmu će ponovno surađivati redatelj Tom Harper te tvorac serije Steven Knight, koji će film producirati uz Cilliana Murphyja, Caryn Mandabach i Guya Heeleyja. Izvršni producenti su Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren i David Mason.

Nakon što su u javnost izašle vijesti da će se snimati film, redatelj je podijelio svoje uzbuđenje oko projekta.

"Kada sam prvi put režirao Peaky Blinderse, prije više od 10 godina, nismo znali što će serija postati, ali smo znali da postoji nešto u glumačkoj postavi i scenariju što djeluje eksplozivno. To je oduvijek bila priča o obitelji, stoga je nevjerojatno uzbudljivo ponovno se ujediniti sa Steveom i Cillianom kako bismo film prikazali publici diljem svijeta na Netflixu", izjavio je tada Harper, prenosi Deadline.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.