Zvijezda Witchera o transformaciji za četvrtu sezonu: Osjećam se kao drugačija Ciri

Screenshot: Youtube

ZVIJEZDA Netflixove serije The Witcher, engleska glumica Freya Allan, koja glumi princezu Cirillu, u nedavnom je intervjuu pričala o promjenama vezanim uz Ciri koje će gledatelji vidjeti u četvrtoj sezoni.

U razgovoru za Collider Allan je otkrila da je Ciri u nadolazećoj sezoni doživjela pravu fizičku transformaciju, u kojoj je glumica aktivno sudjelovala. 

"Još niste vidjeli da je Ciri dobila novu frizuru i šminku. Kad vidite, mislim da ćete primijetiti da je jako slična verziji iz igre. Mislim da će se sve to povezati. Zapravo, radilo se o kombinaciji knjige i igre. Puno sam se bavila kostimom i htjela sam da bude rezultat kombinacije knjige i igre kako bi svi fanovi bili zadovoljni. 

Čim odjenem novi kostim i stavim novu šminku, osjećam se kao drugačija Ciri. Jako je zabavno. Nikad je nismo vidjeli ovakvu i jako sam uzbuđena što će je ljudi imati priliku takvu vidjeti", ispričala je glumica u intervjuu. 

Što se tiče četvrte sezone serije The Witcher, zasad je objavljen samo kratki teaser trailer u kojem je prvi put prikazan Liam Hemsworth kao novi Vještac nakon odlaska Henryja Cavilla iz serije. Hemsworthovo preuzimanje uloge nije se svidjelo brojnim obožavateljima, a neki su napisali da samo Cavill može glumiti Geralta od Rivije.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.