Djevojka Ćalete-Cara pokazala kako izgleda njen obrok. Jasno je čemu duguje liniju

ADRIANA Đurđević, djevojka nogometaša Duje Ćaleta-Cara, svoju vitku liniju može zahvaliti dobrim genima, ali i kvalitetnoj prehrani. Barem ako je suditi prema posljednjoj fotografiji na njezinom Instagramu.

Baš kao i veći dio svijeta, povukla se u izolaciju i vrijeme provodi u svom domu u Marseilleu. Nemilu situaciju je iskoristila za uživanje u zdravim navikama, poput igranja tenisa, ali i pripremanju slasnih, ali i zdravih obroka.

"Dragi moji, znamo da je teško biti doma, ali svi smo u istoj poziciji, nitko nigdje ne šeta, ne pije kave, ne uživa, ne putuje itd. Svima nam je teško, ali iskoristite to na najbolji mogući način. Igrajte se, vježbajte, grlite, ljubite, kuhajte, čistite, gledajte filmove, čitajte knjige i posvetite se svojim najbližima. Moramo biti jaki, razumni, ponizni i odgovorni prema sebi i prema drugima. Pokažimo jedinstvo kao što smo pokazali bezbroj puta jer mi to možemo. Ujedinimo se i ostanimo doma, radi onih najosjetljivijih, radi naših najbližih, radi svih onih koji neumorno rade 24h na dan upravo zbog nas. Pokažimo solidarnost. Zaštitimo sebe i druge i brzo ćemo ovo prebroditi", poručila je nedavno Adriana svojim pratiteljima.

Umjesto da u smočnici skladištite brašno, tjesteninu i slične namirnice, slijedite njezin primjer te se pobrinite da se na vašim policama i u vašim hladnjacima nalaze zdravije opcije.

Osim ananasa, bobičastog voća i banana, na njezinom tanjuru su se našli i avokado, jaja i gljive, ali i cjelovite žitarice te namaz od kikirikija. Čini se da Adriana prati savjete nutricionista i ljubitelja zdrave prehrane jer sve ove namirnice se nalaze na njihovim jelovnicima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.