Priyanka Chopra počastila fanove fotkama u badiću i pokazala zavodljivu liniju

GLUMICA Priyanka Chopra proslavila je 39. rođendan, a tom prilikom je svoje fanove počastila fotografijama u kupaćem kostimu. 

"Očekivanja vs. stvarnost", našalila se Chopra, koja se izležavala na suncu u kostimu plave boje te zadivila pratitelje svojom zavodljivom linijom.

Glumica je globalna senzacija. Trudi se istaknuti u svemu što radi, čak i u treninzima. Predana je vježbanju, izvodi razne vratolomije i uživa u zdravoj prehrani. U jednom intervjuu za Timesofindia.com je otkrila kako izgleda njen svakodnevni jelovnik.

Velika je gurmanka. Kaže da voli jesti te da se njezin život vrti oko hrane. A također je naglasila važnost hidratacije i dodala da sa sobom uvijek nosi veliku bocu vode.

Ne skriva kako vodi borbu s kilogramima te upravo zbog toga pokušava zadržati zdrave navike i biti disciplinirana. Zbog toga većinom bira vegetarijanska jela, a u danima kad joj je raspored prenatrpan, poseže za salatom od žitarica ili povrća.

Visokokalorične obroke zadržava u prvoj polovici dana te voli jednostavne večere, poput juha ili ostataka ručka.

Priyanka vježba isključivo ujutro sa svojim osobnim trenerom koji kombinira kardio vježbe i vježbe s utezima, a najviše voli vježbe s vijačom i one u koje je uključen njen suprug Nick Jonas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.