Vitalna 90-godišnjakinja osvojila savjetima: Za lice samo sapun, za tijelo teretana

TIKTOK zajednica zadivljena je jednom mladolikom bakom, a osobito nakon što je otkrivena njena dob. Naime, većina inzistira na tome da nije moguće da ima 90 godina, tvrdeći da prihvaćaju barem dva desetljeća manje, s obzirom na njen izgled i formu.

Ova Kanađanka postala je slavna, a videa koja je prikazuju viralna, nakon što je njezina kći Dalyce Barnett Radtke podijelila na TikToku video svoje majke koja prkosi godinama i otkrila kako svoj mladenački izgled pripisuje dobrim genima i redovitoj aktivnosti.

@fit_momof7 ##thisis90 #90 #ageisjustanumber #healthyaging #mymom #fitnesstip ♬ original sound - Dalyce Barnett Radtke

Korisnici TikToka bili su zaprepašteni kada su saznali da njezina majka ne ulaže novac u skupe režime njege kože, a sve što koristi je "sapun i voda za čišćenje i losion za lice."

Jedan pratitelj je napisao: "Nema šanse! Ozbiljno ima 90 godina? Bože moj, ona je najljepša žena koju sam ikad vidio. Oduševio sam se!"

Dalyce je objasnila da je njezin prvi video pogledan više od 2.5 milijuna puta i da pratitelji žele znati koja je njezina tajna. Vitka 90-godišnjakinja, naime, tvrdi da nema nikakve tajne. Objasnila je da misli da je stvarno sretnica zbog svoje dobre genetike, s obzirom na to da je njena majka doživjela 82 godine, a nije bila fizički aktivna, ali priznala je da se ipak barem djelomično radi o načinu života kakav vodi.

Nije cijeli život bila aktivna, ali otkrila je da joj takav stil života godi

"Nešto u meni daje mi do znanja da se osjećam bolje kada se krećem", nastavila je. "Nisam išla u teretanu godinama i godinama i godinama." Baka je aktivna svaki dan, uključujući i rutinu u teretani koja uključuje najmanje sat i pol vježbanja. Radi mješavinu vježbi na podu, uključujući loptu, istezanje, utege i kardio.

Neki pratitelji su komentirali važnost tjelovježbe u održavanju mladosti i podijelili vlastita iskustva.

Jedan je objavio: "Ključ je održavati svoj um i tijelo aktivnim... pobrinite se za to kad ste mladi, kako biste mogli doživjeti da budete stari i mudri."

Drugi je dodao: "Moj tata ima 93 godine i još uvijek svakodnevno diže utege. Uvijek se zaklinjao da tjelovježba održava i um oštrijim."

@fit_momof7 #thisis90 #mymom #ageisjustnumber #strongmom #goals #healthyagingtips ♬ original sound - Dalyce Barnett Radtke

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.