15 mil. pregleda: Muškarac pokazao kako izgleda život s njegovim "ljutim" mačkom

Screenshot: TikTok

KORISNIKE TikToka nasmijao je videozapis mačka Sir Pouncea, kojeg je njegov vlasnik Carson na popularnoj platformi proslavio pod nadimkom "ljutog mačka". U videozapisu, koji je u dva dana postao viralan i pogledan više od 15 milijuna puta, Carson je objavio kako izgleda život s njegovim ljubimcem. 

Ovo je bio drugi videozapis u njegovom serijalu, a u njemu je objasnio da mora podmićivati Sir Pouncea poslasticama kako bi ga uspio pomaziti jer mu u suprotnom mačak to ne dopušta. Također, našalio se da svaki ljuti mačak mora imati dobro ime, a prema njemu, Sir Pounce je savršeno za njegovog vragolastog ljubimca. 

Osim poslasticama, Carson Sir Pouncea podmićuje i mačjom metvicom te mu svaki dan daje malu dozu kako bi ga umirio. Sir Pounce, usprkos svemu tome, i dalje često reži, grize i grebe Carsona, koji se dosad naviknuo na njegovo ponašanje i izgleda kao da ga to uopće ne uzrujava. 

Ovaj videozapis, kao i drugi u serijalu, nasmijao je mnoge korisnike TikToka. Neki su u komentarima podijelili i svoje priče o svojim vragolastim, ljutim mačkama. 

@realsirpounce Owning an angry cat pt. 2 #sirpounce #fyp #foryou #foryoupage #xyzcba #xyzbca #cats #catsoftiktok ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.