2.7 milijuna pregleda: Nestašna kujica skočila na krevet iako joj je to zabranjeno

SVATKO tko je ikada imao zlatnog retrivera ili se družio s jednim, zna da su oni jedni od najzabavnijih i najsmješnijih pasmina. Jasno je da se ovu pasminu može lako izdresirati – zato i jest jedan od omiljenih obiteljskih pasa. Jedna od prvih naredbi koju ćete željeti poučiti vašeg novog štenca svakako je ona: "Ne idi na krevet."

Zlatna retriverica Rylee još je vrlo mlada i ova joj se zapovijed nimalo ne sviđa, što je i pokazala u TikTok videu koji su podijelili njezini vlasnici. Video, kojem u opisu stoji „Ovo je sada moj krevet“, nastao je tijekom jednog od onih dana kada su vlasnici Rylee dopustili da radi sve što poželi, ali ovaj je put malo pretjerala.

Skočila je na krevet, što joj je izričito zabranjeno, i nije se dala smesti. Odlučila je pod svaku cijenu ostati na njemu, unatoč vlasnikovim naredbama da odmah siđe s kreveta. Umjesto da posluša što joj se govori, Rylee je počela trčati u krug, a zatim i „kopati“ po poplunu. Rezultat je ovaj urnebesan video:

@ryleethegoldenpup Its my bed now 😈🐾 #goldenretrieverpuppy #puppy #funny #funnydog #cute #goldenretriever #fypage ♬ original sound - ryleethegoldenpup

Ryleeni nestašluci privukli su pažnju brojnih pratitelja. Jedan se našalio da treba organizirati peticiju da vlasnik spava na podu, a Rylee na krevetu. Video je skupio 2.7 milijuna pregleda u samo pet dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.