VIDEO Igranje mačka i štenaca koker španijela nasmijalo ljude: "Popravili su mi dan"

Screenshot: TikTok

KORISNIKE TikToka nasmijao je videozapis neobičnog, ali slatkog prijateljstva između mačka Marmeladea i štenaca koker španijela. Vlasnici ovih životinja snimili su kako izgleda igranje između sedmomjesečnog mačka i štenaca njihove kujice, Maple. 

U objavljenom videozapisu koji na TikToku ima 3.2 milijuna pregleda, nalazi se kompilacija Marmeladea i štenaca koji trče po dvorištu, love jedni druge, hrvaju se i izgledaju kao da se odlično zabavljaju. Mnogima je ovaj videozapis izmamio osmijeh na lice te su napisali da je video pravi dokaz da psi i mačke mogu biti prijatelji. 

"Ovaj video je pravi dokaz da su svi crtići u kojima su mačke i psi neprijatelji laž", "On uživa u svakoj sekundi koju provede sa štencima", "Blesavi ljubimci su mi popravili dan, prelijepo se igraju", "Mogla bih cijeli dan promatrati kako se igraju i bila bih sretnija nego većinu drugih dana", "Molim te da stalno objavljuješ njihovo igranje, preslatki su!", samo su neki od brojnih komentara. 

@maplemoo1 Replying to @😏 he is having the time of his life 🥺 #kitten #puppy #dog #cockerspaniels #cockerspaniel #puppies #marmalade #maple #showcocker #catanddog #puppies #puppylitter #whelping #uncle #kittenandpuppy #cat ♬ Mr. Blue Sky - Electric Light Orchestra
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.