Zlatni retriver je najbolji prijatelj sa svim životinjama s farme. Video je predivan

ZLATNI retriveri oduvijek su poznati po svojoj nježnoj naravi i ljubavi prema svima na koje naiđu. Santi je savršen primjer toga. Njegovi su vlasnici na svom TikTok profilu podijelili prekrasan video u kojemu su prikazali Santijevu svakodnevicu. Ovaj stari zlatni retriver živi okružen različitim drugim životinjama i to mu nimalo ne smeta. Naprotiv, ono uživa u druženju sa svima.

Pačići, pilići, mačke i drugi psi – svi su oni Santijevi prijatelji. Vlasnici su video postavili uz opis koji govori da je Santijev život zapravo pravi Disney film. U video možete vidjeti Santija koji leži u travi, a preslatki pilići i kokoši hodaju oko njega bez imalo straha.

No, on nije dobar samo s pilićima, već i s pačićima na koje pazi dok se kupaju u malom bazenu. Odrasle patke slijede Santija u njegovim šetnjama oko farme, a vole ga i obiteljske mačke - čak i ona koja inače ne voli nijednu drugu životinju. Tu su i dva spašena psa koje su Snatijevi vlasnici pronašli napuštene na njihovoj zemlji i odlučili ih zadržati, a Santi je postao njihova dadilja.

@the.littlecabinthatcould POV your senior golden’s life is bascially a disney movie. #seniorgoldenretriever #smallfarm #hobbyfarm #homestead ♬ original sound - Luisa Marion

Video završava šaljivim natpisom koji glasi: "Moji roditelji kažu da je to za sada to, ali mislim da ću ih uskoro pitati možemo li spasiti neku kozu ili magarca."

U nastavku su se nanizali brojni komentari u kojima su pratitelji izrazili podršku Santiju i zaključili da se radi o zbilja dobrom psiću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.