Beba je mjesto u dubrovačkom azilu zamijenila sretnim domom u Velikoj Britaniji

Beba je u ožujku stigla u dubrovački azil nakon što je njezin skrbnik završio u bolnici. Njegovi stanodavci privremeno su preuzeli brigu o Bebi, u nadi da će se skrbnik oporaviti. Nažalost, vijesti o oporavku nisu stizale, pa je po nalogu komunalnog redarstva stigla u azil.

"Živjela je na lancu, uz šetnje i puštanja. Stanodavci su nam se tada obratili za pomoć. Prvo smo sanirali infekciju uha i odradili cijepljenja koja su istekla prije tri godine. Potom smo sredili zapetljano krzno i krenuli sa skidanjem viška kilograma posebnom hranom i dodatnim šetnjama", otkrivaju iz Azila Dubrovnik.

Kad se Beba oporavila, djelatnici azila krenuli su u potragu za novim udomiteljima. Prije mjesec dana stigao je upit koji su čekali.

"Divne volonterke udruge Meadow Of Hope Dog Rescue UK pronašle su ljude koji su se zaljubili u nju. Nije im smetala ni njena veličina ni godine. Na nama je bilo da organiziramo sve što je potrebno za ovaj daleki put, i prije deset dana Beba je stigla u svoj zauvijek dom", objavili su.

Beba ❤️ Ova velika cura stigla nam je u azil u ožujku nakon što je njen skrbnik završio u bolnici. Njegovi stanodavci...

Objavljuje Azil DubrovnikSubota, 13. srpnja 2024.

Beba sada uživa u svom novom domu u Velikoj Britaniji uz ljude koji joj pružaju ljubav i pažnju koju zaslužuje.

> Ako i vi imate sličnu priču, javite nam se na ljubimci@index.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.