Konji su prvi put u životu vidjeli bazen. Jednom od njih se jako svidio

Screenshot: TikTok

KONJI Wyatt, Tru i Shakespeare prvi su put u životu vidjeli bazen. Njihova vlasnica odlučila je snimiti njihovu reakciju i videozapis podijeliti na TikToku. Od objave, snimka je pogledana pet milijuna puta.

Iako su svi konji na početku bili nesigurni kada su vidjeli bazen, najviše interesa pokazao je Wyatt koji se zadržavao oko bazena i pio vodu iz njega. Pridružili su mu se Tru i Shakespeare koji su također potražili osvježenje, a potom se Wyatt odlučio i igrati vodom u bazenu, čime je oduševio vlasnicu, ali i mnoge koji su pogledali videozapis. 

@critterchronicles4u

My 3 horses got a new toy!

♬ original sound - Critter Chronicles

Nakon što je ovaj videozapis postao viralan, korisnici TikToka su vlasnicu ovih predivnih životinja zamolili da objavljuje još videozapisa s njima i bazenom. Jedan od popularnijih videozapisa bio je i onaj kada je konje u bazenu dočekalo slatko iznenađenje. Njihova vlasnica je u bazen stavila jabuke i mrkve, pa je ovaj slatki trio, osim osvježenja, imao priliku i malo pojesti.

@critterchronicles4u Hey TikTok fam! 🌟 You asked, and here it is—Tru, Wyatt, and Shakespeare having a blast bobbing for apples and carrots in their horse pool! 🍏🥕🐴 Dive into the fun with us! 💦 It's a splashing good time as they go for their favorite treats! 🎉 Who will snag the apple first? 🍏 Watch till the end to find out! 🎥🔍 We love bringing you along for these precious moments. 🥰 Don't forget to like, comment, and share if you're loving their pool party antics! 📲💬 #HorsePoolParty #BobbingForApples #HorsePlay #CarrotsForDays #TruWyattShakespeare #EquestrianFun #AnimalAntics ♬ original sound - Critter Chronicles
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.