Njuškice diljem zemlje ljeto provode u skloništima. Pomozimo im da pronađu dom

Foto: Facebook/Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec/Sklonište za životinje Sisak/Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka"

SKLONIŠTA diljem Hrvatske ljeti su puna divnih ljubimaca koji s nestrpljenjem čekaju svoj novi smještaj. Dok mnogi od nas uživaju u ljetnim radostima, ove životinje sanjaju o obitelji koja će ih zavoljeti i pružiti im zauvijek dom. Udomljavanje je predivan način da spasite jedan život i steknete vjernog prijatelja. Ako razmišljate o nabavci kućnog ljubimca, dajte šansu ovim njuškicama koje možda čekaju baš na vas.

Aga

Trogodišnji Aga je prekrasni mješanac šarplaninca koji je pronađen kako luta gradom. Trenutno se nalazi u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec. Aga je veseo i razigran pas koji se dobro slaže i s ljudima i sa psima. Ako ga želite bolje upoznati, javite se Dumovcu na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

Tko zna sanjaju li napušteni psi svoje ljude? Jesu li im to lijepi snovi ili noćne more? Pitamo se to gledajući Agu,...

Posted by Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec on Thursday, July 18, 2024

Ernie

Ernie ima oko sedam mjeseci i nalazi se u Skloništu za životinje Sisak. On je mješanac u tipu ovčarske i lovačke pasmine. Na prvu je plah i treba mu malo vremena da se opusti. Obožava se igrati sa psima, a dobro se slaže i s mačkama. Naučen je na povodac i trenutno se uči kućnom redu. Za više informacija o Ernieju, javite se skloništu porukom na Facebooku ili na e-adresu: skloniste.sisak@gmail.com.

Ernie 🐾 traži dom 🏡 Dob: 20.12.2023 Težina: 15 kg Visina: 47 cm Dužina: 52 cm U skloništu od...

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Thursday, July 18, 2024

Uno

Uno je štićenik Skloništa za životinje Velika Gorica. Ima samo osam mjesec i naučen je na život uz stanu, a uz to se odlično slaže s drugim psima. Uno hitno treba ili privremeni smještaj ili zauvijek dom. Ako mu ga možete pružiti, javite se na broj 095 400 0567.

Uno😔 Najhitnije trazimo dom ili barem privremeni za ovog malisana... Ako dode u boks sklonista srce ce mu puknuti... Uno...

Posted by Sklonište za životinje Velika Gorica on Wednesday, July 17, 2024

Buki

Buki je osmogodišnji tornjak, štićenik Azila za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka". Naučen je na povodac i veterinarski je obrađen. Ako ga želite bolje upoznati, javite se na broj 091 133 11 62.

Buki. Niste ga viđali na našim stranicama, niste ga viđali u šetnjama. Dugo ni mi nismo znali šta i kako reagirati na...

Posted by Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka" on Wednesday, July 17, 2024

Florijan

Florijan je tromjesečni mačić koji se nalazi u udruzi Prava šapa. Veterinarski je obrađen i naučen na život u stanu. Nije nimalo plašljiv, a uz to se obožava igrati i maziti. Dobro se slaže s ljudima, psima i mačkama. Udomljuje se u Zagreb ili okolicu, u stan bez mogućnosti izlaska van ili kuću koja je u sigurnoj okolini. Ako ga želite udomiti, javite se udruzi porukom na Facebooku ili na e-adresu: prava.sapa@gmail.com.

[TRAŽI DOM 🎩] Možda sam mali, ali sam pravi gospon ❤ Obukao sam svoj smoking baš za ovo fotkanje, da svima pokažem kako...

Posted by Prava šapa on Thursday, July 18, 2024

> Udomili ste psa ili mačku i želite podijeliti svoje iskustvo? Javite nam se na ljubimci@index.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.