Par renovirao dom pa se iznenadio neočekivanim uljezom

RENOVACIJA kuće sa sobom donosi različite izazove, a nerijetko se prilikom radova otkriju i tajne koje nismo očekivali. Ponekad susretnemo i neočekivane goste. Upravo se ova situacija dogodila paru iz New Yorka koji je kupio kuću i započeo s njezinom renovacijom.

Kad su prolazili pored gradilišta kako bi se uvjerili da se radovi na njihovom novom domu odvijaju onako kako su očekivali, muškarčevu pažnju privukao je neobičan prizor – na hrpi prevrnute zemlje uočio je veliku životinju.

Kada se približio, shvatio je da se radi o velikoj kornjači. Pitao se što kornjača radi na otvorenom i zašto čuva hrpu zemlje, a budući da ga je otkriće zabrinulo, obratio se Karenlynn Stracher, koja se bavi spašavanjem divljih životinja na tom području.

@wildliferehab_kl https://linktr.ee/cookiekl #wildlife #wildliferescue #wildliferescuer #wildliferehab #wildliferehabilitation #wildliferehabber #everylifematters #turtle #turtlerescue #commonsnappingturtle #snappingturtle #snapper #savingeggs #turtleeggs #divineintervention #turtlemom #nativeturtle #longislandwildlife #longislandny #longislandnewyork ♬ original sound - KL the Wildlife Rehabilitator

Čim se pojavila na mjestu događaja, Stracher je shvatila o čemu je riječ. Naime, kornjača je čuvala svoja jaja. Na svom TikTok profilu, Karenlynn Stracher podijelila je video u kojem je objasnila da se jaja moraju pravilno premjestiti prije nego što radovi na zemljištu nastave.

Obično ove kornjače svoja jaja čuvaju tek kratko vrijeme, a zatim se vraćaju u svoje prirodno stanište, ostavljajući potomstvo samo. Kada se kornjača odmaknula od jaja, Stracher se mogla baciti na posao. Oprezno je prebacila svih 59 jaja u nosač koji je donijela sa sobom. Zatim je jaja prevezla na mjesto gdje se neće morati brinuti oko bilo kakve opasnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.