Adele odbila 200 milijuna dolara? Odlučila se posvetiti obitelji i privatnom životu

Foto: EPA

Pjevačica Adele (36) odbila je ponudu za nove koncerte. Prema Daily Mailu, pjevačica je odbila potencijalnu zaradu od 200 milijuna dolara, što bi mogla biti jedna od najvećih ponuda u njezinoj karijeri.

Odbila ponudu iz Kine

Najveći profit ostvarila bi u Kini, gdje su je htjeli angažirati za nastupe u kockarnici u Macau, a koncerti bi bili slični njezinoj seriji nastupa Weekends With Adele u Las Vegasu.

"Bilo je mnogo ponuda, ali ona ih je sve odbila jer želi provoditi vrijeme kod kuće sa svojim djetetom. Ponuda iz Kine donijela bi joj milijune dolara, no odlučila je da to neće prihvatiti. Prioritet su joj sin, partner i vlastita dobrobit", rekao je izvor za Daily Mail.

Koncerte u Las Vegasu započela je u studenom 2022., a posljednji će održati 23. studenog ove godine. Za svaki nastup navodno je zaradila 500.000 funti, a ukupno će ih biti 100.

Povlači se iz glazbe

Podsjetimo, Adele je nedavno otkrila da se povlači iz glazbe nakon završetka glazbenog showa u studenom ove godine. "Uopće nemam nikakvih planova oko nove glazbe", rekla je Adele u intervjuu za njemački ZDF.

"Želim veliku pauzu nakon svega ovoga i želim raditi druge kreativne stvari neko vrijeme. Znaš, ja uopće ne pjevam kod kuće. Koliko je to čudno?" izjavila je pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.