Američki glumac vikao "je*em ti majku" i pokušavao započeti tučnjavu

Screenshot: Reddit

U Ulici Cowgate u Edinburghu dogodio se incident u kojem se sudjelovao američki glumac Shia LaBeouf, a snimka se sada širi društvenim mrežama.

Prolaznici spriječili sukob

Glumac je vikao "ovdje sam, jebem ti mater" dok je dizao šake i kretao se prema grupi muškaraca, a prolaznici su pokušavali spriječiti fizički sukob. Na snimci se vidi kako jedan muškarac povlači drugog da spriječi tučnjavu. Konobar iz obližnjeg kafića izjavio je da je Shia večer prije incidenta bio u drugom lokalu i da je pio, piše The Sun.

Shia Labeouf having a fight in Scotland
byu/Lewisiamwhoyouthin inrs_x

"Bio je vrlo ljubazan prema ljudima ovdje. Svi su ga hvalili. Incident sa snimke navodno se dogodio idući dan. Znao sam da se nešto dogodilo, ali u Cowgateu se stalno nešto događa", rekao je konobar.

Bio u kontroverznom spotu

Shia LaBeouf boravio je u gradu jer njegova supruga Mia Goth tamo snima novi film o Frankensteinu. Shia je poznat po ulozi u Transformersima te se pojavio u spotu pjevačice Sie za pjesmu Elastic Heart. U tom videu LaBeouf i mlada plesačica Maddie Ziegler plešu u kavezu, što je izazvalo mnogo medijske pažnje jer je Maddie tada imala 13 godina.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.