Ava Karabatić objavila fotografiju svoje tajanstvene mame Sanje

Foto: Katarina Drajic/ATAImages/PIXSELL

Ava Karabatić, pjevačica, starleta i bivša kandidatkinja na parlamentarnim izborima, objavila je fotografiju sa svojom majkom Sanjom. Avina majka ne voli oči javnosti pa je ovo jedna od rijetkih prilika kada su je Avini pratitelji uopće mogli vidjeti.

"Hvala mojoj majci što je uvijek bila uz mene, kroz sve uspone i padove, sa svojom beskonačnom ljubavlju i podrškom. Toliko trenutaka smo zajedno prošli, toliko riječi utjehe i osmijeha. Hvala ti što si moj oslonac, moj uzor i najbolji prijatelj. Bilo je mnogo teorija o majci s obzirom da se ne pojavljiva medijski, već samo otac. U dobrim sam odnosima s mamom, samo ona se bavi turizmom, pa je mediji nikad nisu ni zanimali", poručila je Ava.

"Hvala svim ljudima na podršci koju mi dajete", dodala je. Naime, Avin otac Ivica je hospitaliziran zbog predinfarktnog stanja.

Ava je s mamom proljetos proslavila i rođendan. "Za sve koji ste se pitali gdje mi je majka i zašto se nikad nije pojavljivala u javnosti... Majka postoji i bila mi je velika podrška kroz borbu protiv alkoholizma. Zahvaljujući njoj, danas sam među živima. Volim te mama", napisala je tad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.