Brad Pitt čeka dijete s 29 godina mlađom Ines? Izvor blizak paru ispričao detalje

Foto: EPA/Profimedia

Brada Pitta (60) već dvije godine povezuju s 29 godina mlađom poduzetnicom Ines De Ramon, a iako paparazzi nastoje pratiti svaki njihov korak, ovaj ljubavni par na sve načine pokušava sakriti svoju privatnost. No privukli su pažnju javnosti zajedničkim pojavljivanjem na 81. Venecijanskom filmskom festivalu.

>> Tko je nova djevojka Brada Pitta? Prvi put se pojavili zajedno na crvenom tepihu

Anonimni izvor: "Ne bih se iznenadio da je već trudna"

Sada su se pojavile glasine da bi Bradova nova partnerica uskoro mogla postati majka. Naime, anonimni izvor je za portal In Touch otkrio da bi Brad i Ines uskoro mogli objaviti sretnu vijest.

''Brad i Ines postali su jako ozbiljni, ona se preselila k njemu i razgovarali su o bebi. Nekome je to možda šokantno, ali oni koji su im bliski ne bi se iznenadili da je već trudna. No Brad je u većoj formi od većine muškaraca svojih godina i definitivno ne bi bio prva holivudska zvijezda koja ima dijete s puno mlađom ženom'', rekao je blizak izvor pa dodao da je spomenuti par jako zaljubljen, a iako se ne planiraju vjenčati, izvor tvrdi da Brad često ističe kako je Ines najjednostavnija žena s kojom je bio.

Brad s Angelinom Jolie ima šestero djece

Inače, Brada su često povezivali s brojnim ženama, ali javnost najviše pamti ljubav s glumicom Angelinom Jolie, s kojom ima šestero djece. Par je zajedno proveo više od deset godina, a vjenčao se 2014. godine na intimnoj ceremoniji u Francuskoj, okružen djecom i obitelji.

Angelina i Brad posvojili su troje djece: Maddoxa, Zaharu i Pax, a biološki je njihovo troje djece: Shiloh te blizanci Knox i Vivienne.

Unatoč savršenoj slici obitelji koju su često predstavljali, njihova je veza imala brojne uspone i padove. Angelina i Brad često su se suočavali s glasinama o problemima u vezi, a 2016. godine Angelina je podnijela zahtjev za razvod navodeći nepomirljive razlike kao razlog. Njihov razvod bio je dugotrajan i složen, osobito zbog pitanja skrbništva nad djecom. 

Pittove tri kćeri odrekle su se očevog prezimena. 

>>Kći Angeline Jolie i Brada Pitta službeno se odrekla očevog prezimena

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.