Clooney sprda Pitta: "On ima 74 godine, sretan je da u tim godinama još može raditi"

Foto: EPA

George Clooney i Brad Pitt na 81. Venecijanskom filmskom festivalu predstavili su novu akcijsku komediju Wolfs. Zajedno su prošetali crvenim tepihom, u pratnjama svojih partnerica Amal Clooney i Ines de Ramon, te su o filmu govorili na press-konferenciji.

Tijekom razgovora s novinarima Brad Pitt (60) rekao je kako želi raditi s ljudima koje poštuje. Na to se nadovezao Clooney te je njegovu izjavu shvatio kao priliku za šalu.

"U pravu je. 74 su mu godine, tako da je on, iskreno, itekako sretan da u tim godinama još uvijek može raditi", rekao je Clooney, a Brad se na njegovu šalu nasmijao. 

"Sretni smo što imamo posao, karijeru...", dodao je Clooney.

George se dobro zabavlja na festivalu

Holivudski glumac, ako je suditi po fotografijama s festivala u Veneciji, cijelo vrijeme bio je nasmijan i dobro raspoložen te je zabavljao sve oko sebe.

U trenutku kada je George pozirao sa suprugom Amal, jedan od fotografa je pao dok ih je snimao, a glumac mu je pritekao u pomoć. Clooney je fotografu pomogao da se pridigne, a zatim mu je odlučio popraviti raspoloženje, pa je uzeo njegov fotoaparat i pridružio se fotoreporterima s druge strane crvenog tepiha i počeo fotografirati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.