Cura hajdukovca koji se pomirio s Gattusom u oglasu objavila što sve traži u Splitu

Foto: Instagram

Leonie June, djevojka hajdukovca Leona Dajakua, bacila se u potragu za ljudima koji joj mogu pomoći u održavanju lifestylea u Splitu.

Na Instagramu je objavila da traži - frizera, fotografa, manikera, pedikera, pedijatra, osobu koja bi mogla vježbati pilates s njihovom nedavno rođenom bebom, zanima je i gdje može pronaći trgovinu organskom hranom, a voljela bi i da osobe zadužene za beauty dio njenog oglasa dolaze kod njih kući, da ne mora u salone.

Savjete i preporuke zatražila je od svojih splitskih pratitelja, kojih sigurno ima među 86 tisuća ljudi na Instagram profilu.

Ove godine postali su roditelji

28-godišnja Leonie i pet godina mlađi Leon u ožujku ove godine dobili su prvo dijete. Leonie je rodila djevojčicu, kojoj su nadjenuli ime Nava. Sretnu vijest par je objavio na Instagramu.

"4. ožujka 2024. Srca nam gore zbog dolaska naše male princeze. Volimo te, Nava", napisali su uz fotografije iz bolnice. Inače, Leonie je brzo postala miljenica navijača Hajduka nakon što je pri dolasku u Split objavila "Hajduk živi vječno". Leon je ranije igrao za Bayern, a s Hajdukom je potpisao ugovor do 2027. godine.

Leon Dajaku nedavno je vraćen u prvu momčad Hajduka, nakon razmirica s trenerom Gennarom Gattusom. On i Yassine Benrahou započeli su pripreme s Hajdukom u Stobreču, no kako je došlo do razmirica s trenerom Gennarom Gattusom, ostatak priprema proveli su na Poljudu, gdje su trenirali odvojeno od ostatka momčadi.

Dvojac je tražio odlazak iz Hajduka, no kako ponuda nije bilo, došlo je do razgovora s Gattusom, koji je dobro prošao, pa su Benrahou i Dajaku vraćeni u prvu ekipu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.