Djeca iz kampa u Medenoj zahvalila policajcima i vatrogascima na gašenju požara

Foto: PU splitsko-dalmatinska

U kampu Medena za vrijeme izbijanja požara boravilo je i 120 djece u dobi od 7 do 14 godina iz Hrvatske i drugih europskih zemalja, a koji su bili sudionici dječjeg kampa.

Nakon izbijanja požara djeca su iz apartmana preseljena u hotel kako bi bila smještena dalje od požarišta. S obzirom na intenzitet požara i činjenicu da je izbio jako blizu hotelskog kompleksa, neki gosti su bili i u strahu kako će se dalje razvijati situacija.

Policajci obilazili djecu i umirivali ih

S obzirom na to da su djeca bila bez pratnje roditelja, policijski službenici su tijekom četvrtka i petka obilazili djecu, razgovarali s njima i umirivali ih. Za vrijeme dok su bili smješteni u hotelu, policajci su ih redovito posjećivali i bili im podrška u ovim specifičnim okolnostima. 

Djeca su policajcima i vatrogascima nacrtala i darovala lijepe crteže i tako im zahvalila.

"Ovim putem želimo se zahvaliti malim prijateljima, dragoj djeci iz dječjeg kampa u Medenoj, a njihove slike pronaći će lijepo mjesto u Policijskoj postaji Trogir", kažu iz PU splitsko-dalmatinske. 

Inače, tijekom ljeta u hotelu su smješteni i policijski službenici iz ispomoći koji su se također sprijateljili s djecom za vrijeme boravka i u ovim trenucima bili su im potpora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.