Jedna od najljepših žena svijeta ukrala poglede na crvenom tepihu u Veneciji

Foto: Profimedia/EPA

RUMUNJSKA glumica i manekenka Madalina Ghenea, koja slovi za jednu od najljepših žena svijeta, prošetala je crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Veneciji i svojom pojavom oduševila prisutne. 37-godišnja Madalina pojavila se na premijeri filma Joker: Folie a Deux u pripijenoj šljokičastoj haljini s dugom, raspuštenom kosom te nasmijano pozirala fotografima. 

Osim toga, glumica se pojavila i na premijeri filma Queer, a osvanula je u bež haljini s kapuljačom s izrezom koji je istaknuo njezine duge noge. 

Zovu je novom Sophijom Loren 

Podsjetimo, glumica se proslavila ulogom u filmu House of Gucci s Lady Gagom, Adamom Driverom i Alom Pacinom, u kojem je glumila Sophiju Loren, zbog čega je mnogi uspoređuju s talijanskom glumicom. 

Inače, fanovi joj zamjeraju estetske operacije nakon što je osvanula fotka na kojoj izgleda znatno drugačije nego sada, a iako nikada nije priznala, šuška se kako je to učinila kako bi što više nalikovala slavnoj glumici. 

Lijepa Rumunjka bila je u vezi s Gerardom Butlerom i Leonardom DiCaprijem, a naposljetku se udala za rumunjskog milijardera Mateija Stratana, s kojim ima 7-godišnju kćer.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.